În 1996, o echipă dedicată pentru protecția împotriva incendiilor s-au unit pentru a forma Termoprot. Din acel moment, am devenit sinonimul calității și siguranței în domeniul protecției împotriva incendiilor. Cu o expertiză acumulată timp de mai multe decenii, ne-am impus ca lideri de piață, furnizând servicii integrate pentru proiectare, execuție, service și mentenanță pentru o gamă diversificată de sisteme de protecție împotriva incendiilor.

Angajamentul pentru siguranță

La Termoprot, ne concentrăm pe prevenirea incendiilor și protejarea vieții și proprietății. Utilizăm echipamente de înaltă calitate, provenite de la producători cu reputație mondială, pentru a asigura fiabilitatea și eficiența soluțiilor noastre. Echipa noastră este compusă din specialiști autorizați cu o vastă experiență în domeniul protecției împotriva incendiilor, dedicată să ofere soluții sigure și eficiente.

Calitate și Certificări

Termoprot este certificată conform standardului ISO 9001 și este atestată de IGSU – CNSIPC pentru proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor de detecție, semnalizare, stingere a incendiilor, evacuare a fumului, precum și pentru execuția lucrarilor de termoprotecţie și ignifugare. Aceste certificări reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și respectarea celor mai înalte norme de siguranță.

“Siguranța înainte de toate!”

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să furnizăm suportul necesar afacerilor pentru reducerea riscului de incendiu, oferindu-le soluții eficiente. Fiecare proiect este unic, iar noi adaptăm ofertele pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților. Echipa noastră asigură soluții optime, executate la timp și la standarde înalte, oferind servicii complete și avantajoase financiar.

Viitorul sigur începe cu Termoprot

Termoprot vizează să devină un partener de încredere în asigurarea protecției afacerilor. Ne angajăm ferm pentru securitatea oamenilor și a bunurilor lor, oferind soluții integrate de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale clienților la prețuri competitive. La Termoprot, suntem pasionați de siguranță și suntem dedicați să construim un viitor sigur pentru toți clienții noștri.

De ce este importantă utilizarea unor echipamente certificate?

Este vital să folosești echipamente certificate împotriva incendiilor pentru a asigura siguranța și protecția împotriva riscurilor de incendiu. Aceste echipamente sunt testate și certificate conform standardelor internaționale, garantând că îndeplinesc cerințele stricte de calitate și fiabilitate.

Utilizarea echipamentelor certificate oferă o asigurare că acestea vor funcționa corespunzător în situații critice și vor contribui la minimizarea daunelor provocate de incendiu, protejând viețile și bunurile valoroase. Optând pentru echipamente certificate, investiți în siguranța și securitatea locuinței sau afacerii tale, oferind o protecție eficientă împotriva pericolelor de incendiu.

Folosind echipamente certificate de stingere a incendiilor, beneficiezi de:

 • Eficiență: Echipamentele certificate sunt testate și verificate pentru a asigura o funcționare corespunzătoare în situații de urgență.
 • Conformitate cu standardele de siguranță: Echipamentele certificate respectă cerințele stricte impuse de standardele internaționale, garantând că sunt proiectate și fabricate pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.
 • Reducerea riscurilor și daunelor: Utilizarea echipamentelor certificate contribuie la minimizarea riscurilor de incendiu și la limitarea daunelor materiale și a pierderilor de vieți.
 • Aderență la reglementări: Echipamentele certificate sunt conforme cu reglementările și normele în vigoare.

Certificările conform standardele ISO

Printre certificările deținute se numără Certificatul de membru Nr. 1114011 eliberat de către Asociația Română pentru Tehnica de Securitate, atestându-ne afilierea și angajamentul față de standardele de siguranță.

De asemenea, suntem deținătorii certificatelor ISO 9001/2015 și ISO 14001/2015, care confirmă angajamentul nostru pentru calitate și mediu, precum și certificatul ISO 45001/2018, care demonstrează dedicarea noastră față de sănătatea și siguranța ocupării forței de muncă.

În plus, deținem și un certificat de conformitate pentru echipamentele Tungus pulbere și aerosoli, eliberat de către APPPLUS Technologies, consolidând astfel angajamentul nostru pentru furnizarea de soluții sigure și eficiente în domeniul protecției împotriva incendiilor.

Autorizațiile obținute de la IGSU

Putem afirma că deținem autorizațiile Seria A, Nr. 0911, 1955, 1950, 0995, 4958, 0997 și 0909, eliberate de către Ministerul Administrației și Internelor, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – Centrul Național, Poliția Română pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă.

 • Autorizația Seria A, Nr. 0911 ne califică pentru efectuarea lucrărilor de proiectare a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, reprezentând un pilon esențial al competenței noastre în domeniu.
 • Cu Autorizația Seria A, Nr. 1955 suntem autorizați să efectuăm lucrări de termoprotecție cu vopsele termospumante, demonstrându-ne expertiza în protejarea structurilor împotriva incendiilor.
 • Autorizația Seria A, Nr. 1950 ne conferă dreptul de a desfășura lucrări de termoprotecție cu produse de torcretare, asigurându-ne că putem oferi soluții eficiente pentru protecția împotriva incendiilor.
 • Cu Autorizația Seria A, Nr. 0995 suntem recunoscuți pentru competența în domeniul ignifugării materialelor combustibile, evidențiindu-ne preocuparea pentru prevenirea și limitarea daunelor cauzate de incendii.
 • Autorizația Seria A, Nr. 4958 ne permite să efectuăm lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți, contribuind la creșterea siguranței în caz de incendiu.
 • Prin Autorizația Seria A, Nr. 0997 suntem autorizați să realizăm lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, consolidându-ne rolul în asigurarea securității împotriva incendiilor.
 • Cu Autorizația Seria A, Nr. 0909 suntem autorizați să efectuăm lucrări de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, evidențiindu-ne angajamentul pentru proiectare și implementare eficientă a soluțiilor de securitate;
 • Licența de la poliție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *