Termoprot, pionier în protecția împotriva incendiilor

Începând din 1996, suntem Termoprot, o echipă dedicată pasionată de siguranța împotriva incendiilor. Echipa noastră, formată din specialiști autorizați cu experiență vastă, se angajează să ofere instalații de stingere, sisteme de detecție, și soluții inovatoare asigurându-ne că afacerea ta este în siguranță.

Începutul Termoprot

Totul a pornit din dorința de a construi o afacere de familie durabilă, bazată pe integritate, pasiune și responsabilitate.

1996
Unici distribuitori

Introducerea echipamentelor modulare pentru stingerea incendiilor cu pulbere, fabricate de Istochnik.

2011
Dezvoltare constantă

În cei 28 de ani am crescut continuu, reflectat în obținerea autorizațiilor, certificărilor, licențelor și cursurilor de formare profesională.

2024
Fundamentul pentru parteneriate solide

Valorile noastre

La Termoprot, credem în puterea comunicării pentru a construi relații solide și de durată. Ne concentrăm pe performanță, valorizând potențialul nostru prin autorizații, certificări și formare continuă, garantând calitatea în fiecare aspect al serviciilor noastre. Etica profesională și integritatea sunt coloanele noastre de bază în management, iar pasiunea și responsabilitatea sunt forțele motrice care ne ghidează în activitatea noastră zilnică.

100

Comunicare

100

Integritate și etică profesională

100

Performanță

100

Pasiune și responsabilitate