Siguranța înainte de toate

Construim un viitor sigur!

La Termoprot, avem în vedere un viitor în care ne propunem să fim mai mult decât simpli furnizori de servicii în domeniul protecției împotriva incendiilor. Ne dorim să devenim un punct de referință în industrie, să stabilim standarde de calitate și să fim recunoscuți pentru inovație, fiabilitate și profesionalism. În acest sens, ne extindem echipa cu profesioniști care să împărtășească viziunea noastră.

Prin creșterea capacității noastre de a oferi servicii la o scară foarte înaltă, ne propunem să abordăm proiecte de amploare și complexitate ridicată, să fim parteneri de încredere pentru clienții noștri în soluționarea oricăror provocări legate de securitatea împotriva incendiilor. Astfel, ne consolidăm angajamentul față de clienți, oferindu-le nu doar servicii, ci soluții complete și personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect. Investim în resurse umane, tehnologice și operaționale pentru a ne asigura că putem livra servicii la cel mai înalt nivel de calitate și eficiență.

Obiectivele noastre

Extinderea echipei

În vederea asigurării unei experiențe superioare pentru clienții noștri, ne propunem să ne mărim echipa cu profesioniști.

Furnizare la scară înaltă

Ne angajăm să furnizăm servicii la scară  înaltă și să ne consolidăm poziția noastră de lideri în acest domeniu.