Siguranța înainte de toate!

Garanția unei protecții de durată

Suntem specializați în executia diverselor tipuri de instalatii, inclusiv sisteme de stingere a incendiilor, instalații de detecție și semnalizare a incendiilor, ignifugare a structurilor din lemn, termoprotecție a structurilor metalice, sisteme de protecție împotriva exploziilor și sisteme de securitate.

Execuție instalații stingere incendii

Cu o gamă diversificată de produse și servicii, acoperim toate aspectele esențiale ale protecției împotriva incendiilor, inclusiv serviciul de execuție de: sisteme fixe și mobile de stingere cu apă și spumă, sprinklere, hidranți, stații de pompe, proporționatoare de spumă (firedos, bladder tank), amestecătoare spumă, tunuri apă/spumă, vane și armături, precum și soluții inovatoare precum sistemele de stingere cu gaze inerte, pulbere (dry powder), aerosoli, agenți de stingere pentru bucătării profesionale (wet chemical) sau cu ceață de apă (watermist).

Execuție instalații detecție 

Serviciul nostru de execuție se extinde dincolo de instalațiile de stingere a incendiilor, acoperind și o gamă largă de sisteme de detecție. Dispunem de o echipă experimentată care execută instalații de detecție a incendiilor convenționale și adresabile, sisteme de detecție pentru instalațiile de stingere, detecție continuă de fum prin aspirație, detectoare liniare de fum și temperatură, detectoare industriale, precum și instalații de detecție a gazelor periculoase, vaporilor de combustibili și substanțelor chimice.

Execuție ignifugare structuri lemn

Ignifugarea se realizează prin tratarea lemnului cu substanțe speciale, denumite ignifuge, care cresc rezistența acestuia la foc. Această tehnică este esențială pentru protejarea structurilor din lemn împotriva riscului de incendiu. La Termoprot, oferim servicii complete de ignifugare, incluzând: ignifugare structuri din lemn; etanșări ignifuge; dopuri ignifuge.

Execuție structuri metalice

Protecția la foc a structurilor metalice, cunoscută și sub denumirea de termoprotecție sau termospumare, reprezintă un serviciu esențial pe care îl oferim. Executăm lucrări de protecție la foc a structurilor metalice utilizând vopsele intumescente (sau termospumante). Prin aplicarea acestor vopsele termospumante, efectul focului asupra structurilor metalice este încetinit, deoarece stratul de vopsea spumează și formează o barieră izolantă, mărind astfel stabilitatea și integritatea structurală pe durata expunerii la foc.

Execuție etanșări și matări

Serviciul nostru de execuție include și etanșări antifoc și matări, asigurând protecția pasivă împotriva incendiilor prin soluții eficiente și conforme cu standardele de siguranță. Oferim soluții și servicii de etanșare a trecerilor pentru cabluri electrice, țevi pentru instalații, tubulaturi de ventilație, etc., prin pereți și planșee rezistente la foc. Echipamentele și materialele utilizate sunt de înaltă calitate, iar echipa noastră este pregătită să implementeze soluțiile pentru diversele tipuri de structuri.

Execuție sisteme securitate

În plus, oferim servicii profesionale de execuție sisteme de securitate. Acestea includ sisteme de detecție a efracției și CCTV, control acces și interfonie. Echipa noastră specializată asigură soluții personalizate, adaptate pentru fiecare afacere, garantând astfel un nivel maxim de securitate și fiabilitate.

Contactează-ne!